Taken - Sterck
16095
page-template-default,page,page-id-16095,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

TAKEN

Gesprekpartner gemeente

STERCK is de spil tussen gemeente en de ondernemers. De gemeente raadpleegt STERCK als gesprekspartner voor algemene ondernemersbelangen in de binnenstad. Te denken valt aan parkeerbeleid, wegwerkzaamheden, veiligheid, evenementen en vergunningen. Beiden hebben een gezamenlijk doel: een aantrekkelijke binnenstad.

De gemeente ontwikkelt hiervoor ook activiteiten in het kader van citymarketing (Aangenaam Bergen op Zoom)

 

Activiteiten voor stadspromotie

Om meer bezoekers te trekken naar de stad, organiseert STERCK activiteiten. De koopzondagen (de koopweekenden) vormen hierbinnen een vast onderdeel. Op deze zondagen amuseren we het winkelend publiek met entertainment zoals muziek en straatactiviteiten. Vaak is de koopzondag gebaseerd op een thema gekoppeld aan het seizoen zoals Sinterklaas, Kerst of het Groene voorjaar. Bezoekers kunnen genieten van de typische sfeer horend bij het thema.

 

Organisatie Krabbenfoor

Een van de succesvolste en grootste evenementen is de jaarlijkse Krabbenfoor. Dit evenement vindt jaarlijks plaats in het laatste volle weekend van juli en trekt jaarlijks 100.000 tot wel 150.000 bezoekers. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Krabbenfoor (http://www.dekrabbenfoor.nl).

 

 

X